Kolleksjon: Ace

Vår førsteklasses skikolleksjon hjelper langrennsløperne med å få det beste ut av sine intense treningsøkter, selv under de tøffeste nordiske forhold.
Se produktene
Ace
Ace

I denne kolleksjonen har vi utviklet produkter for treningsøkter med høy intensitet for de som gjerne vil bevege seg uten hindringer i løypene.

Vi utviklet denne kolleksjonen med dristige produkter for de som gjerne vil bevege seg uten hindringer i løypene.

Å holde en jevn kroppstemperatur er viktig, og vi har jobbet med stoffer og plasseringer for å sørge for maksimal pusteevne og ventilasjon. Laget for de som verdsetter beskyttelse mot vind og bitende kulde, samtidig som materialene er lettest mulig.

Ace Jakke, Vest og Bukse

Innlegg i slitesterke materialer går hånd i hånd med vårt løfte om å kun lage slitesterke produkter.

Ace Jakke

For tøffe dager i skisporet.

Strategisk plasserte panel med materiale som byr på ulike egenskaper gjør Ace-jakken rede for alt du måtte utsette den for; når som helst, og i alle slags forhold.

Ace Vest

For oppvarming, nedkjøring eller lange dager i bitende kulde.

Utviklet for å beskytte og ventilere når du vil yte litt mer. Den har perfekt passform, og kan kombineres med Ace-jakken og konkurransedressen.

Ace Bukse

Tettsittende, men fleksibel nok til å gi deg maksimal bevegelsesfrihet.

God beskyttelse mot vind og vann på forsiden. En glidelås helt til øvre del av låret gjør buksen enkel å ta av etter oppvarming, selv med skoene på.

Ace Primaloft Jakke og Shorts

Lettvektig med kompromissløs komfort.

Primaloft Jakke

Nytt tilskudd til Ace-kolleksjonen!

Vår nye Ace Primaloft skijakke er basert på vår førsteklasses Ace skijakke. Denne jakken er noe varmere, takket være et strategisk plassert Primaloft-panel.

Primaloft Shorts

Ace Primaloft shorts er perfekte for oppvarming før høyintensitetstrening og konkurranser, samt til bruk under trening i skiftende værforhold.

Ace Konkurransedress

Våre konkurransedresser er utviklet i samarbeid med verdens beste langrennsløpere, og er egnet for å imøtekomme alle krav på konkurransedagen.

Ace Biathlon Konkurransedress

Konkurransedress for skiskyttere er laget med silikonfelter på albuene, og det er paneler på overarmene for å beskytte drakten mot slitasje fra reimen som festes her.

Ace Konkurransedress

Vi bygger på vår erfaring med aerodynamikk fra temposykling for å sikre minimal luftmotstand i utforbakkene.

Vi har kun brukt de mest tekniske
materialene, som har blitt målbevisst plassert, under utviklingen av konkurransedressen. Vi har gjort dette for å sikre en følelse av at drakten er som et ekstra hudlag.

Du kan velge mellom hel- eller
todelt drakt.

Ace kort Konkurransedress

Ace kort konkurransedress er utviklet for rulleski og for varmere dager i løypene. Drakten er basert på den populære Ace-konkurransedress.

Materialene er ekstremt lette og pustende, med godt feste rundt åpningene på ermer og lår. Dette gjør at modellen holder seg på plass gjennom hele treningsøkten.