Kolleksjon: Trainer

Allsidighet var nøkkelelementet i utformingen av denne kolleksjonen, for å hjelpe treningsentusiaster med å gjøre det de liker aller best – å være aktive.
Se produktene
Trainer
Trainer

En soleklar kundefavoritt. Denne allsidige serien i vår kolleksjon imøtekommer mange av behovene ved utendørstrening som løping, fjellvandring og langrenn i alle årstider og værforhold, og passer godt til allsidige idrettsutøvere.

Den umiddelbare suksessen gjorde dette til en bestselger, og til serien i Trimtex-kolleksjonen som har hatt lengst varighet. Den første varianten går helt tilbake til vår oppstart, og serien har gått gjennom utallige oppdateringer og utviklinger. Vi er stolte av å kunne tilby produkter som kan produseres med spesialdesign som beskytter deg godt, selv i kulda. Trainer-kolleksjonen kommer med en behagelig og isolerende innside.

Den nyeste versjonen er oppdatert med resirkulert stoff og innerfôr.

Formet av naturen og av nordiske forhold, lover vi å levere kompromissløs kvalitet og å ta vårt ansvar overfor miljøet på største alvor. Trainer-kolleksjonen er laget av minst 50 % resirkulerte materialer.

Trainer Jakke

Laget av resirkulerte materialer. Både utsiden og innsiden er laget av resirkulerte stoffer. Beskyttende nok for de kjøligere dagene. Pustende nok til at du kan løpe enda fortere. Fleksible nok til at du har full bevegelsesfrihet. Løstsittende nok til å passe alle kroppsfasonger. Tekniske nok til å tilby noen praktiske og smarte egenskaper.

Framsiden
Hovedmaterialet i jakken har vind-og vannavstøtende egenskaper. Den høye kragen har hakebeskyttelse for økt komfort mot huden. Refleksdetaljer langs den lange glidelåsen holder deg trygg i mørket.

Baksiden
Ventilene lar fuktighet transporteres bort fra kroppen. Refleksen gjør deg synlig, og holder deg trygg i mørket.

Sidene
Sidepanelene dekker også innsiden av ermene, og former seg lett etter kroppen. De gir deg god bevegelsesfrihet og ventilerer svært godt. To store lommer gir rikelig med lagringsplass under treningen, og du kan dessuten stramme midjebåndet for enda bedre passform.

Trainer Bukse

Våre bestselgende treningsbukser. Laget av resirkulerte materialer både utenpå og inni.

Egenskaper

Orienteringsløpere og andre løpere vil verdsette kombinasjonen av beskyttelse i front og ventilasjon bak. Ventilasjonen under kneet bidrar til økt mobilitet, og støtter det pustende stoffet bak.

Den lange glidelåsen på benet gir deg mulighet til å bruke buksene under oppvarming og nedkjøling, og du kan ta dem av uten å måtte ta av deg skoene. Et elastisk midjebånd med snor lar deg enkelt justere buksene etter kroppen med én hånd.