files/Mesterbakeren-ski-skiing-trimtex-biathlon-skiskyting_3_b739edcb-7e94-4e84-9607-e4fd7089b20b.jpg
files/Mesterbakeren-ski-skiing-trimtex-biathlon-skiskyting_3_b739edcb-7e94-4e84-9607-e4fd7089b20b.jpg

Verdensledende på custom design

Trimtex er verdensledende leverandør av custom design. Siden 1976 har vi utviklet sportstøy for nordisk råskap og vi har siden opprinnelsen vært spesialisten på custom design. Det ligger i vårt DNA å tilby genuine produkter, utviklet for fremtiden og med en kvalitet som er skapt for å vare. Vårt mål er å være verdens beste leverandør av custom designet sportstøy.

Custom design

Uansett om du skal sprenge egne grenser eller slå andres rekorder, har vi klærne som spiller deg god. Vi tilbyr unike custom design tilpasset dine ønsker og behov.

Med oss på laget får du oppfølging av selgere som er spesialister innenfor sitt fagfelt, et stort designteam i ryggen som står klare til å hjelpe deg å utforme ditt custom design og en leverandør som leverer din endelig kolleksjon direkte til deg og din klubb, team eller bedrift.

Vår produksjon foregår på vår egen fabrikk i Europa som gjør at vi har en av bransjens beste og sikreste leveringstid på 5-7 uker.

1

Send inn kontaktskjema

Send inn en forespørsel om custom design. I løpet av en virkedag tar vi kontakt med deg for konsultasjon av hva du/dere ønsker av design.

2

Designprosessen starter

Våre designere tar kontakt med deg, og sammen finner du/dere ut av spesialdesignet basert på deres ønsker og ideer.

3

Produksjonen settes i gang

Produksjonen starter og varene blir levert innen fem til seks uker.

4

Levering

Produktene blir levert direkte til medlemmene eller til en felles addresse.