Kolleksjon: Den nye Insane-serien

Vår aller første konkurransedrakt som er tilgjengelig i spesialdesign for én. Meld deg på for å forhåndsbestille i dag.
Gå til forhåndsbestilling

Ganske enkelt fordi det er galskap.

Verdensrekorder, olympiske gullmedaljer og verdensmestertitler. Insane-drakten ble produsert med fokus på ytelse. Det handler om de små detaljene som kan utgjøre en enorm forskjell på konkurransedagen.

Den raskeste konkurransedrakten noensinne "Fra intensiv testing ute i felten, i velodromer og vindtunneler, har vi sett en 3,5 % forbedring i gjennomsnitt og mer enn 8 % på topp under spesielle forhold for Kristian i Insane Speedsuit." Olav Alexander Bu, sportsviter og olympisk trener.

Dette er forhold som er svært like Kona, med en fart på 40 - 4 km/t og en kombinasjon av ulike vindretninger.

Markedets letteste
Insane-serien er nyskapende og er markedets letteste drakter. Draktene har toppmoderne, vevde stoffer i en blanding av elastan og polyester, som gjør dem svært lette samtidig som de beholder stabilitet og passform.

Påviste aerodynamiske egenskaper
Banebrytende aerodynamiske egenskaper. Strukturerte materialer og turbulatorer ble lagt til på ermene og skuldrene for dokumentert og forsterket aerodynamisk ytelse.

Dokumentert termoregulerende ytelse
Revolusjonerende kjølende ytelsesevne sammenlignet med konkurrerende drakter og teknologi. Forskningen og utviklingen bak denne drakten opp mot OL i Tokyo resulterte i en draktteknologi som gir den laveste hudtemperaturen og den høyeste varmeoverføringsverdien som er registrert, noe som viser at Insane-drakten ga den beste varmeavledningsytelsen i Tokyo.

Med andre ord, ren galskap og den raskeste konkurransedrakten noensinne.

Spill av video

Insane Skinsuit – laget med tanke på etteneste mål

Historien bak vår Insane Skinsuit, eller som vi kaller den, Tokyodrakten, begynte med vårt Tokyoprosjekt fram mot OL i Tokyo i 2020 sammen med det norske triathlonlandslaget. Vi hadde allerede i flere år hatt et tett samarbeid med Norges Triatlonforbund (NTF), og sammen skapte vi Torq Suit - som skapte historie med et medaljedryss i Bermuda i 2018 - og viste verden hva norske triatlonutøvere var i stand til.

Vårt nye prosjekt hadde gull i sikte: Olympisk gull i Tokyo. Vi designet Insane Skinsuit til OL i tett samarbeid med idrettsutøverne.

Fokuset vårt var på maksimal ytelse – med tanke på komfort og fart i alle de tre disipliner. Vi ønsket å skape en drakt som kunne takle varmen og fuktigheten utøverne ville bli møtt med på konkurransedagen. Vi forbedret stadig den første prototypen, helt til vi fant den perfekte balansen mellom hydro og aerodynamiske egenskaper, fleksibilitet, passform og komfort.

Og vi vet jo alle hvordan det gikk den dagen. I 2021 imponerte Kristian Blummenfelt hele triatlonverdenen ved å vinne gull i Tokyo på en overbevisende måte. I varmen og luftfuktigheten presterte han sitt livs løp og fikk oppleve øyeblikket han hadde fantasert om i 10 år. Både han og hele laget hadde på seg Insane Skinsuit – en drakt som skapte overskrifter og ble en snakkis i miljøet. Det hvite, tynne og gjennomsiktige stoffet fikk noen til å himle med øynene. Selv våre utviklere og designere hadde sine tvil mens vi testet ut den første prototypen. Vi var alle enige om én ting: "Dette er ren galskap". Men, med det sagt, – vi hadde ett eneste mål i sikte. Vi ønsket å lage den aller beste triatlondrakten til OL. Hvordan den skulle se ut kom i andre rekke. Alt handlet om ytelse.

Insane Speedsuit – skapt for å sette rekorder

Etter OL begynte vi å utvikle The Insane Speedsuit for å støtte Kristian Blummenfelt med en langdistanseversjon av drakten når han skulle delta på sitt første Ironman-løp. Han ville prøve den ut i Ironman Cozumel i Mexico i november 2021 – et sted der han ville møte på samme varme og luftfuktighet som i Tokyo. Vi utviklet drakten videre med tanke på aerodynamiske kvaliteter, og han fikk en skikkelig pangstart på sin debut.

Han beviste til fulle hvilken triatlet han er, og gjorde sin aller første langdistanse Ironman uforglemmelig. OL-vinneren vant Ironman Cozumel med tiden 7:21:12 og satte ny verdensrekord for et fulldistanseløp med sin svømmetur på 3,86 km, et sykkelløp på 180,2 km og et løp på 42,2 km.

Helt siden Kristian Blummenfelt fikk sin gullmedalje i Tokyo har han brukt Insane-drakten – og dette er hva han og andre ambassadører har oppnådd med denne drakten:

Kristian Blummenfelt:

• Olympisk Verdensmester i Tokyo 2021.

• WTCS verdensmester, Edmonton 2021.

• Seier og verdensrekord i Ironman Cozumel 2021 (7:21:12).

• Ironman-verdensrekord i St. George, Utah i mai 2022.

• Project Sub 7. juni 2022: Verdens første idrettsutøver til å fullføre en Ironman-distansen på under syv timer, med sluttiden 6:44:26.


Andre ambassadører:
• Lisa Norden og Laura Siddall hadde på seg drakten da de kom inn på sjette og syvende plass i
Ironman-verdensmesterskapet i St. George, Utah, i mai 2022.

• Simone Mitchell tok gull i Ironman Wales, i august 2022.

• Alle idrettsutøverne som representerte det norske og det svenske landslaget, inkludert Frida Månsson da hun tok gull i World Triatlon Cup i Bergen, 28. august 2022.

• Kristian Blummenfelt, Maurice Clavel, Laura Siddall, Lisa Norden, Simone Mitchell og en håndfull av våre ambassadører hadde på seg The Insane Speedsuit under Ironman-verdensmesterskapet i 2022 i Kailua-Kona, Hawaii.

Spørsmål om Insane

Kommer drakten til å bli tilgjengelig som klar til bruk (Ready-to-wear)?

Draktene vil bli tilgjengelig gjort både som ready to wear i vår nettbutikk og som individuelt spesialdesign for én! Design din drømmedrakt selv sammen med en av våre erfarne designere.

Hvor mye vil den koste?

Prisen på Insane tri-drakt er tilgjengelig fra 5 000 kroner.

Den endelige prisen på drakten din vil avhenge av individuelle faktorer.

Når du melder deg opp til forhåndsbestilling vil du motta informasjon på e-post angående hele prosessen innen seks uker, inkludert design, pris, betaling og leveringsdato. Alle drakter som bestilles før utgangen av 2022 vil leveres i mars 2023.

Kan jeg få denne spesiallaget for én?

Draktene vil bli tilgjengelige som spesiallaget for én. Sammen med våre designere får du laget din drømmedrakt. Meld deg på forhåndsbestillingen i dag.

Hvor lang leveringstid er det, når får jeg drakten min?

Når du melder deg opp til forhåndsbestilling vil du motta informasjon på e-post angående hele prosessen innen seks uker, inkludert design, pris, betaling og leveringsdato. Alle drakter som bestilles før utgangen av 2022 vil leveres i mars 2023.

Hvordan er designprosessen?

Når du melder deg opp til forhåndsbestilling vil du motta informasjon på e-post angående hele prosessen innen seks uker, inkludert design, pris, betaling og leveringsdato. Alle drakter som bestilles før utgangen av 2022 vil leveres i mars 2023.