Kolleksjon: Fast

Det nådeløse jaget etter å hoppe høyere, løpe litt fortere, presse seg litt lenger og litt hardere og finne nyeruter. Vårt bidrag til løpeturer med høy intensitet er markedets mest tekniske materialer.
Se produktene
Fast
Fast

Det er lett å bli avhengig av frihetsfølelsen som følger med det å løpe utendørs, med uhindret tilgang til kropp og sjel og tilfredsstillelse av behovet for å bevege seg, og smilet som framkalles når vi får være frie i vår egen verden.

Det er vår målsetting å hjelpe løpere med å gjøre det de liker best. Vi vil at de skal få løpe hvor og når de vil. Beskytte dem mot de røffe nordiske naturelementene, og støtte dem på varme og fuktige dager. Vårt mål er at plaggene våre verken skal merkes eller føles av utøveren.

Alltid støttende, aldri
begrensende.

Alle våre kolleksjoner har dette som målsetting, men Fast kolleksjonen er designet for å la deg trene hardt, kledd i markedets mest tekniske materialer. Vi har funnet en strålende balanse mellom lett vekt, pusteevne og fleksibilitet, i tillegg til god passform som former seg etter kroppen din og følger bevegelsene dine gjennom hele løpeturen.

Fast Jakke

Beskytter løperen året rundt under utendørs trening med høy intensitet. For å oppnå høyest mulig funksjonalitet, har vi brukt fire ulike stoffer i panelene.

Framsiden

Skarp vind og lett regn er ganske vanlige treningsforhold i Norden. Det er viktig å unngå nedkjøling, og denne erfaringen har vi hatt med oss i tankene.

Vårt svar på behovet for å beskytte løpere som trener i surt vær og på kalde vinterdager, er å benytte et superlett og vindtett stoff på hele jakkens forside.

Foran på brystet har vi implementert refleksdetaljer, som sikrer at du synes godt selv om det er mørkt ute.

Baksiden

Ved å dele baksiden inn i to paneler, kunne vi gjøre jakken både fleksibel og pustende der det trengs mest. Det elastiske stoffet former seg fabelaktig godt etter kroppen din, og den gode passformen følger enkelt bevegelsene i overkroppen.

Refleksdetaljer i korsryggen sørger for økt sikkerhet når du løper i dårlig lys.

Beskyttelse og slitestyrke på utsiden, fleksibilitet og pusteevne på innsiden. Dette er oppskriften på god passform og uhindret bevegelsesfrihet på løpeturen. Et mekanisk tøyelig stoff med vindtette og vannavstøtende egenskaper karakteriserer utsiden av ermene.

Det samme tøyelige materialet er benyttet på innsiden og på ryggen, og legger seg tett rundt armen. Samtidig ventilerer det godt under intense løpeturer.

Detaljer

Nettingstoffet i panelet under armhulen spiller en nøkkelrolle, da det fordamper og absorberer fukt som har samlet seg på forsiden og i sidene av jakken, og transporterer det bort for å holde deg tørr.

De to romslige sidelommene fra det bransjeledende merket YKK kan lukkes og sikres med glidelås.

Hakebeskyttelsen fungerer som en glidelåsgarasje, og beskytter huden din mot friksjon og irritasjon.

Vi har sydd inn en klaff på baksiden av glidelåsen i front, som sørger for å holde kald vind ute.

Fast T-skjorte og langermet trøye

Dedikert til ett formål: Å skape den mest lettvektige og pustende tøyen som mulig. T-skjorten veier kun 9 gram i størrelse L, noe som gjør den til det beste valget på varme og fuktige dager. Ambisiøse løpere vil verdsette den tette passformen og stoffets hudlignende følelse.

Framsiden

Kroppskartleggingsstudier har funnet nøkkelområder for svette og varmesoner, spesielt under trening. I tråd med disse funnene, har vi lagt inn paneler i et ekstremt pustende nettingmateriale på ryggen og under armhulene. Dette hjelper kroppen å holde en jevn temperatur ved å la den svette, mens stoffet absorberer og trekker ut fuktigheten.

Hovedstoffet er svært elastisk, og følger bevegelsene dine med letthet. Passformen er behagelig kroppsnær.

Baksiden

Fast t-skjorte har en normal til smal passform, og med sine tøyelige egenskaper er den herlig å ha på. T-skjorten har også en løkke bak i nakken som sørger for å holde ledningene til øreproppene dine på plass dersom du ønsker å lytte til musikk mens du trener.

Store ventilasjonspaneler på ryggen transporterer svette bort fra kroppen og gjør treningsøkten mer behagelig.

Fast Singlet

Det er konkurransedag og temperaturen stiger, eller du har en utfordrende løpeøkt foran deg. Under slike forhold er singleten vårt et godt valg. Den er fjærlett og ekstremt pustende, og behagelig å ha på seg selv ved ultradistanser.

Fjærlett

Vi fjernet alt som kunne distrahere eller forstyrre ytelsen. Enkelhet og fokus på det essensielle bør være en rettesnor for treningsøkten, og dette er egenskaper vi har lagt til vår Fast-singlet.

Materialet i front er svært elastisk, og kan bøyes og tøyes i alle retninger. Nettingstoffet på baksiden gir god ventilasjon, og virker avkjølende på kroppen.

Fast Shorts

Fast Shorts har innebygde tights laget av fleksibelt og behagelig materiale som fint takler alt fra en joggetur til en maraton.

Fra hverdagsløping til maraton

Shortsen har en noe løsere passform, og i kombinasjon med det mekaniske ytterstoffet former det seg fint etter de fleste kroppsfasonger. Nøkler og bankkort kan oppbevares trygt og sikkert i rygglommen med glidelås.

Vi har tilført refleksdetaljer på begge sider for å gjøre det tryggere å løpe i dårlig lys.