Kolleksjon: Element

Gjør deg klar for høst- og vinterløping.
Se produktene
Element
Element

En joggetur i friskt vintervær kan være skikkelig oppkvikkende og gi deg herlig påfyll av energi. Det gjelder å se på vær og føre som en utfordring og ikke et hinder. Det vet du allerede hvis løping er en aktivitet du gjerne tyr til på den kalde delen av året. Du har erfart at det ikke er noen grunn til å la litt rufsete vær hindre deg i å ta en forfriskende løpetur. En løpetur på snø og is i minusgrader kan være helt fantastisk, men riktig bekledning er da helt avgjørende for å få en behagelig løpsopplevelse. Det gjelder å kle seg etter trelagsprinsippet og ha ytterplagg som beskytter godt mot vær og vind.

Plaggene i Element-kolleksjonen er laget for deg som liker vinterløping, men også for deg som trenger allsidige treningsklær til ulike utendørsidretter året rundt.

Element Jakke & Bukse

Element Jakke

Vår mest allsidige treningsjakke som kan benyttes hele året til løping så vel som til andre idretter. Treningsjakken har et slitesterkt materiale, god pusteevne og god fleksibilitet i skulderpartiet. Jakken er sterkt vind- og vannavvisende og holder deg tørr. Det er ventilasjonspaneler på ryggen og under armene. Jakken har en smal passform og refleksdetaljer som gjør deg godt synlig i mørketiden.

Element Bukse

En smal og formsydd treningsbukse til løping og andre uteaktiviteter. Den er laget i et lett og elastisk materiale som er sterkt vind- og vannavvisende. Baksiden av løpebuksen kommer i et elastisk og pustende materiale som gjør at buksen naturlig følger treningsbevegelsen, også de store bevegelsene. Buksen har meshfôr på låret og ventilasjon under kneet som gir god ventilasjon ved høyere aktivitet.

Element Tights

Element Tights

Fôret vintertights til kalde dager og kvelder. Den myke og behagelige flossede innsiden sørger for optimal komfort og isolasjon. Tightsen er laget av slitesterke, behagelige og elastiske materialer som gir god passform og bevegelighet. Det er store reflekspaneler i sidene på leggen og i sømmen over knærne.