Kolleksjon: Digital størrelsesguide

Fitle anbefaler den riktige størrelsen for deg basert på de oppgitte målene dine.

Finn din størrelse

Ved å svare på tre enkle spørsmål kalkulerer Fitle hvilke størrelse som passer best til deg basert på alder, høyde, vekt og kroppsfasong.

Skjemaet trenger kun å fylles inn en gang og vil vises på alle produkter du besøker på nettsiden. Ønsker du å justere målene kan du enkelt gå inn og forandre til en hver tid.

For juniorprodukter anbefaler vi å velge størrelse basert på barnets høyde.

Alle våre produkter er delt inn i tre forskjellige passformer:

‌Regular fit
Treningsklær for deg som liker et mer klassisk snitt med en noe løsere passform. Disse er normale i størrelsen så her bruker du gjerne samme størrelse som ellers.

Tight fit
Trenings- og konkurranseklær som sitter tett inntil kroppen. Utviklet for aktive mennesker som ønsker produkter som ikke blafrer eller senker farten. Enkelte velger å justere med å gå opp en størrelse i disse produktene.

Extreme fit
Konkurransklær for eliteutøvere med et spesielt fokus på aerodynamikk og hurtighet. Produktene sitter som klistret til kroppen.

Vi gjør oppmerksom på at dette kun er en veiledende tabell, og ikke en fasit på hvilken størrelse du bør bruke. Husk at konkurransebekledning, og spesielt sykkelproduktene, er utviklet med tettsittende passform for optimal bevegelsesfrihet og minimal luftmotstand. Vi anbefaler alle våre kunder som kjøper spesialdesign om å prøve klærne først da det ikke er returrett på denne type produkter.

Hvordan bruke Fitle

Steg 1.
Velg et produkt på vår nettside. Klikk på målebåndet på produktet der det står "Hva er min størrelsen?"

Steg 2.
Svar på spørsmålene og skriv inn dine mål.

Steg 3.
Når alle spørsmålene er besvart vil du få opp en anbefalt størrelse etter dine oppgitte mål.

Steg 4.
Ønsker du å se mer om kroppsmålene som Fitle bruker kan du trykke deg inn på størrelsesdiagrammet.

Du kan også sjekke ut vår YouTube video som forklarer hvordan du bruker Fitle.