Kolleksjon: Vitric

Sykkeltøy som er utviklet med målsettingen om at du skal ha det behagelig, selv etter flere timer på sykkelsetet.
Se produktene
Vitric
Vitric

Bruken av svært fleksible materialer sikrer både smal passform og god bevegelighet, slik at du kan puste og bevege deg fritt. Vi setter standarden og tråkker opp nye stier med vår «clean-cut»-løsning for ermene, formsydd polstring og en bib shorts laget av resirkulerte materialer.

Våre Clean Grit-modeller inneholder minst 50 % resirkulerte materialer. Målet vårt er at alle våre produkter skal være 100 % resirkulert innen 2030.

Vitric Trøye

Lett i vekt og med kompromissløst hensyn til komfort. Tett passform, og fleksibel nok til å garantere full bevegelsesfrihet.

Framsiden

Vitric-trøyen går ikke på akkord med komfort. Stoffet er tøyelig, tynt og pustende, og gjør at trøyen føles som et ekstra hudlag mot kroppen.

Friske og tidløse farger går hånd i hånd med vårt løfte om å skape utelukkende slitesterke produkter som er optimalisert for spesialdesign.

Baksiden

Det ekstremt pustende stoffet på baksiden og på skuldrene hjelper til å transportere fukt bort fra huden, og du kan dermed beholde en jevn kroppstemperatur.

Vi har forsterket sømmene slik at du kan fylle de tre lommene med akkurat hva du vil. En fjerde lomme med glidelås holder nøkler og bankkort trygt på plass.

Vitric Shorts

Laget av tøyelig Body shape-og Lycra® Power-materialer som sikrer optimal komfort, bevegelsesfrihet og aerodynamikk.

Paddingen

Paddingen er laget av bærekraftige materialer, og er designet av den italienske spesialisten Elastic Interface. Paddingen er formsydd, og områder som er spesielt utsatt for press har varierende tetthet, noe som er perfekt for lengre sykkelturer.

Resirkulert materiale

Panelene rundt paddingen, som er av resirkulert materiale, kan tilpasses med spesialdesign for våre teamkunder. De matcher egenskapene til vanlige materialer. Uten kompromiss. Ekte produkter.

For kvinner

Vår bib-løsning for kvinner gjør det svært enkelt å ta shortsen av og på. Stroppene har flate sømmer og kjennes behagelige mot skuldrene. De er nesten usynlige under trøyen.