Kolleksjon: Torq

Framstilt for å takle utfordringene i de tre disiplinene samt triatletenes forventninger.
Se produktene
Torq
Torq

Triatlon handler om dreiemomentet. En dreiekraft som driver deg framover i vannet, som sørger for rask omdreining av pedaler og er hemmeligheten bak effektiv løping. Med dette i bakhodet har vi designet tri-drakten for å imøtekomme de høye kravene i alle tre disipliner og atletenes egne forventninger.

I nært samarbeid med Norges triatlonforbund (NTF) forbedret vi stadig den første prototypen, som ble historisk under medaljedrysset i Bermuda, helt til vi kom fram til den perfekte balansen mellom vannavstøting, tøyelighet, passform og komfort. Atleter kjemper om små marginer, og vi tviler ikke på at resultatet vil være akkurat den støtten du trenger for å få et fortrinn på konkurransedagen.

Torq Skinsuit

Torq-drakten er designet med det formål å støtte triatlonutøverne på konkurransedagen. De fleste av oss deler disse opplevelsene med klubben og treningskameratene våre. Derfor valgte vi stoffer som kan få eget spesialdesign uten å gå på akkord med funksjonalitet. Dette gir deg muligheten til å designe Torq for laget ditt ut fra eget ønske.

Svømmeturen

"Du kan ikke vinne konkurransen i vannet, men du kan definitivt tape".

Derfor går vi ikke på akkord med hydrodynamikk. Den første disiplinen er avgjørende, og atletene i NTF ønsket seg et vannavstøtende stoff som samtidig gir nok fleksibilitet til å gli uhindret gjennom vannet.

Hydrofobi betyr rett og slett "vannskrekk", og beskriver i denne sammenhengen evnen til å være vannavstøtende.

Atleter kjemper om marginer for å kunne være i første gruppe til å kaste seg på syklene, og vi tviler ikke på at denne drakten vil gi deg et fortrinn i vannet.

Første overgang
Du tenker: "Ikke kast bort tiden" mens vi tenker: "Drakten bør kvitte seg med så mye vann som mulig for å gjøre deg lettest og tørrest mulig på sykkelen". Igjen spiller vannavstøtende stoffer hovedrollen. Vi inkluderte også paddingen og åpningene i vår tilnærming, og sørget for at disse har hurtigtørkende egenskaper.

Sykkelen

Vi har gjort drakten ekstremt tettsittende. Ikke bare for å eliminere unødvendig motstand i vannet, men også for å gjøre den så aerodynamisk som overhodet mulig. Vår partner, ledende paddingspesialist Elastic Interface, leverer en helt nyutviklet tri-padding laget av resirkulerte stoffer.

Å minimere trykkpunkter som ikke minst oppstår i den aerodynamiske stillingen, er like viktig som å sørge for topp elastisitet, maksimal pusteevne og hurtigtørkende egenskaper.

Andre overgang
Å finne balansen mellom å være rask og rolig, detaljfokusert og fokusert på konkurrenten, er en utfordring uansett hvor mye du har trent på disse rutinene.

Å komme seg av sykkelen og få den på plass på stativet, knyte skoene og gripe en energigel, få hjelmen av og sette bånn pinne ut på løp samtidig som man skal åpne glidelåsen. Vår Torq-drakt er designet for å gjøre disse overgangene så sømløse som overhodet mulig.

Løpet

Triatlonutøverne tilknyttet NTF jobbet hardt for å oppnå ett eneste mål: OL i Tokyo.

De visste at forholdene ville bli brutale, ikke minst temperaturen og luftfuktigheten, og at pusteevne og fukttransport derfor ville spille en avgjørende rolle under konkurransen. De trengte en drakt med et stoff som kunne ventilere ekstremt godt.

Detaljene

Slitestyrke er vår utholdenhetssport, og er en viktig del av vår bærekraftige tilnærming. Hver eneste detalj må ha et formål og bidra til å styrke produktet som helhet.

Detaljer med et formål

Å sørge for at glidelåsen er dekket på innsiden, i det samme vannavstøtende materialet, sørger for at gnaging ikke forekommer.

Det elastiske båndet over glidelåsen gir deg muligheten til å lukke drakten på egenhånd, og sørger også for at glidelåsen varer lenger.

Næring er nøkkelen, uansett distanse, og lommen nederst på ryggen sørger for dette. Tøyelig og stor nok til å holde på nødvendige energigels som holdes trygt på plass og samtidig er enkelt tilgjengelig fra begge sider.